BLOC EN CONSTRUCCIÓ

El bloc temàtic en Seguretat i Salut Laboral, confeccionat per la secció sindical de CCOO de Parcs i Jardins de Barcelona I.M.
Podeu fer consultes i suggeriments a l'adreça de correu d'aquest bloc... salutccooparcs@gmail.com
SALUT

Aquest bloc a restat inactiu uns tres anys. Intentem recuperar el seu funcionament, encara que previsiblement sigui per poc temps. Han deixat de funcionar alguns enllaços, procurarem restablir-los o substituir-los progresivament. Disculpeu les molesties.

dijous, 3 de març del 2011

Nou servei de Vigilància de la Salut

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins ha comunicat, a través de la circular 2011/05, el canvi de la empresa que es farà càrrec del servei de Vigilància de la Salut. Amb vigència a partir de 1 de març de 2011. A partir d’ara serà MC PREVENCIÓN, fet consumat en contra del posicionament de les persones delegades de prevenció.

Donat el fet que la mateixa mútua portarà també els temes de vigilància de la salut, cosa que fa molts anys que no succeeix i que, en el seu moment, separar mútua i vigilància de la salut, va ser una conquesta històrica de les persones delegades de prevenció corresponents. Des de la secció sindical de CCOO de Parcs i Jardins, el més aviat possible, farem pública una nota amb el posicionament i recomanacions a la plantilla sobre aquest afer.

dimecres, 2 de març del 2011